Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Çaycuma Bölgesi Kulüplerine verdiği  iftar yemeğine katılım yoğun oldu. Samimi bir ortamda geçen iftar programında birlik-beraberlik mesajları verildi.

Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Ramazan Ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar programıma başladı. Bu sene 4’üncü gerçekleştirilen iftar programı Çaycuma Bölgesi kulüplerine verilen yemekle  start aldı. Bu sene 4’üncüsü düzenlenen ve  geleneksel hale gelen iftar programına  Çaycuma bölgesi  kulüplerinin katılımı yoğun oldu.

Hoş bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı  Bülent Tuna, Çaycuma Bölgesi kulüp temsilcileri ile oruçlarını açarak iftar sonrası  sohbet ettiler. Her sene Ramazan ayında geleneksel olarak  düzenledikleri iftar programına Çaycuma bölgesinden başladıklarını belirten ASKF Başkanı Kemal Demir, önümüzdeki günlerde Kilimli, Merkez ve Ereğli bölgelerinde de iftar vereceklerini  ifade etti.

KULÜPLERİ DAHA İYİ YERLERE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Ramazan Ayının hoşgörü ayı, birlik beraberlik ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı bir ay olduğunu belirten Kemal Demir, yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak  hoş görü ve paylaşma duygularının öne çıktığı Ramazan ayında Kulüp temsilcileri ile bir araya gelip sohbet ediyoruz. Çaycuma ilçemizden başladık. Birlikte orucumuzu açtık. Bizim amacımız  kulüpler arasındaki birlik, beraberlik ve dostluğu oluşturarak   kulüplerimiz daha iyi şartlarda  faaliyet göstermelerini sağlamak ve iyi bir yere getirmektir.” Dedi.

BİRLİK BERABERLİK YANSITILDI

 Çaycuma Kulüpleri adına bir konuşma yapan Mustafa Verimbaş ise  amatör kulüplerin  birlik beraberlik içinde daha iyi yerlere geleceğine inandığını belirterek şunları söyledi;”ASKF Başkanımıza ve yönetim kuruluna böyle bir organizasyon yaptığı için teşekkür ediyoruz. Çaycuma Kulüpleri olarak katılım çok fazla oldu. Hep birlikte iftarımızı yaptık. Bilgi alışverişinde bulunduk. Kulüpler olarak  ASKF’den beklentilerimizi dile getirdik. ASKF Başkanımız bize  tüm konularda bilgiler verdi. İnşallah bundan sonraki süreçte de birlik-beraberliğimiz devam eder diye düşünüyoruz.  Başkanımıza ve yönetim kuruluna yeni dönemde de böyle organizasyonlarını  devam ettirmelerini  diliyoruz.  İftar programına Çaycuma Kulüpleri olarak katılımın yüksel olması birlik-beraberliği yansıttı.  İnşallah bundan sonrada böyle devam eder.Kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi