Çaycumalı  veteranlar iddialı

Veteranlar futbol liginde Zonguldak’ı temsil edecek olan Çaycuma Veteranlar takımı  lige iddialı bir şekilde hazırlanıyor.Hafta sonunda başlayacak olan yeni sezonda zirve mücadelesi vermeyi amaçlayan Çaycuma Vetaranlar Spor Kulübü başkanı Erol Ünlü, hedeflerinin Çaycuma’yı en iyi şekilde temsil etmek  ve adını duyurmak olduğunu belirtti.

Yeni sezonun başlamasına az bir zaman kala Sarı-Lacivert  ekibe forma desteği  geldi. Başkan Erol Ünlü’nün girişimleri sonrası Boylu Enerji,Esova İnşaat,Zonguldak Nakliyat Ambarı,  firmaları tarafından  Çaycuma Veteranlar Spor Kulübü’ne Forma, Eşofman ve yağmurluktan oluşan spor malzemesi deştiği sağlandı.

Çaycuma Veteranlar Spor Kulübü    Başkanı Erol kendilerine destek olan  firmalara teşekkür ederek şunları söyledi;” Çaycuma Veteranlar Spor kulübüne Forma, Eşofman ve Yağmurluk yaptıran çok değerli firmalarımız Boylu Enerji,Esova İnşaat,Zonguldak Nakliyat Ambarı yetkili ve sahiplerine teşekkürler ediyorum. Hedefimiz Çaycuma’nın adını en güzel şekilde duyurmak ve temsil etmektir.  Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi