Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycumaspor kongresi öncesinde yaptığı açıklamada tüm Çaycumalıları Çaycumaspor’a çıkmaya davet etti

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Çaycumaspor kongresi öncesinde bir açıklama yaptı. Kantarcı açıklamasında, “Çaycumaspor Yönetim Kurulu, sezon sürerken görevden çekilmek istediğini dile getirdi. Kendilerine sezon sonuna kadar görevde kalmalarını rica ettim. Onlar da ricamı geri çevirmedi ve görevlerini sürdürdü. Aradan geçen zaman zarfında ilçemizin ortak değeri olan Çaycumaspor’un herkes tarafından kucaklanmasını sağlayacak geniş tabanlı bir yönetim oluşturulması için çaba sarf ettim. Ancak göreve talip olan çıkmayınca arayışlarımı durdurmak zorunda kaldım” dedi.

BELEDİYEMİZ ÇAYCUMASPOR’A HEP DESTEK OLMUŞTUR

Başkan Kantarcı açıklamasını, “Çaycumaspor hepimizin ortak paydası, ortak değeridir. Bir kurum ya da çevrenin yönetimine tek başına hâkim olması, başarı ya da başarısızlığın bir kişi yada kurumdan sorulması kabul edilemez. Kulübümüz 5 Haziran Perşembe günü kongresini yaparak yeni yönetim kurulunu seçecektir. Çaycuma Belediyesi oluşacak yeni yönetime bu zamana değin yaptığı gibi yine desteğini sunmaya devam edecek, başarılı olması için elinden gelen gayreti gösterecektir. Seçilecek arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyor, görevden ayrılan arkadaşlarıma verdikleri hizmet nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

(SPOR SERVİSİ)

Editör: Haber Merkezi