Büyük hedefler peşinde koşmayı amaçlayan Çaycumaspor’da takımın başına tecrübeli teknik adam  Uğur Terzi getirildi.

Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Çaycumaspor, yeni sezonda başarılı olmak için kolları sıvadı. Sarı- Lacivertli formayı yıllarca giyen, futbolu bıraktıktan sonda Kulübe Başkan olan Teoman Temelkuran ve yönetim kurulu yeni sezonda başarılı  olmak için kolları sıvadı.
Çaycumaspor’da yeni sezon için takımın başına antrenör olarak tecrübeli isim Uğur Terzi getirildi.
Kulüp Başkanı  Teoman Temelkuran ve yönetim kurulu ile  kulüp binasında bir araya gelen Uğur Terzi, yapılan  görüşmenin ardından anlaşmaya vardı.
VERİMLİŞ BİR SÖZÜMÜZ VAR
İmza töreninde bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Teoman Temelkuran,  caimaya verilmiş bir sözlerinin olduğunu belirterek şu duygulara yer verdi” Bu şehre verilmiş bir sözümüz var. Bu takımı en iyi yerlere getirmek için Belediye Başkanımızın desteği ile  yönetim kurulu üyelerimizle  bu güzide kulübü hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Bu doğrultuda başladığımız çalışmalar devam ediyoruz. Takımın başına ilk olarak tecrübeli bir hoca getirdik. Zonguldakspor başta olmak üzere yıllarca  çeşitli takımlarda forma giymiş, futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük yapmış Uğur Terzi hocamızla anlaştık. Kendisi ile 1 sezon boyunca birlikte olacağız. Başarılı olacağımıza inanyoruz. Kendisine başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun”
GÜZEL ŞEYLER OLACAK
Kendini bu göreve layık gören herkese teşekkür eden Uğur Terzi ise şunları söyledi” Beni bu göreve layık gören Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı, Kulüp Başkanımız Teoman Temelkuran ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Füzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bunun için çok çalışmamız lazım. İnşallah sonu güzel olacak. Hayırlı uğurlu olsun. “
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi