Süper Amatör kümede mücadele eden Çaycumaspor’ta 1 hafta önce istifa eden teknik sorumlu Uğur Terzi’nin ardından  Kulüp Başkanı Teoman Tanrıkulu’da  görevinden istifa ettiğini duyurdu. Yaşanan bu gelişmeler üzerine bir açıklama yapan Çaycumaspor Asbaşkanı Deniz AtmacaA konu ile ilgili şu bilgileri verdi,”Çaycumaspor Kulübü yönetimi olarak Teoman Tetelkuran’ın Başkanlık görevini bugün itibariyle (06.12.2021)bıraktığını siz değerli Kamuoyuyla ve halkımızla paylaşmak isteriz. Çaycuma’lı ve Çaycuma Spor Taraftarlarının yıllardır görmediği birlik, beraberlik ve takımdaşlık ruhunu bu sene kurulan takımla da pekiştirdiğimizi düşünüyoruz. Ancak ne yazık ki Başkanımızın gördüğü lüzum üzerine yönetimimiz yoluna Teoman TEMELKURAN başkanlığı olmaksızın devam kararı almıştır. Kamuoyunda yayılmak istenen Çaycuma Spor da kaos olduğu, birlik ve beraberliğin kaybolduğu ön yargısını kabul etmiyoruz. Çaycuma Spor da herhangi bir kaos veya zafiyet söz konusu değildir. Nitekim takımımızın ligde ki sıralaması uzun yıllardır taraftarımızın ve Çaycuma Halkının görmediği ve özlediği olumlu bir durumdur. Bizler yönetim olarak bu olumlu tablodan yola çıkarak içimizden birinin başkan oluşuyla birlikte yolumuza devam edeceğiz. Sayın TEMELKURAN’ın bizlere ve Çaycuma Spor’a ne kadar çok katkıda bulunduğu aşikârdır. Emekleri ve öz verisi için kendisine siz kamuoyu önünde de teşekkürü bir borç biliriz.
Yönetim kurulu olarak görevimizin başındayız ve Çaycuma Spor için yoğun çaba sarf ediyoruz. Yönetim kurulunda oluşacak yeni görev dağılımı ve hoca konusunda önümüzde ki günlerde açıklamalar yapacağız. 
Takımımız için mücadele ve emek harcayan yönetim gurubumuzun bayrağı sonuna kadar taşıyacağından kimsenin şüphesi olmasın. Bu safhada siz değerli Çaycuma halkımıza, taraftarımıza, desteklerini esirgemeyen sanayici ve iş insanlarımıza, esnaflarımıza her zamankinden daha çok ihtiyaç duymaktayız.” 
KAMUOYUNA DUYURULUR

Editör: Haber Merkezi