Voleybol Bayanlar Bölgesel Lig'den 2. Lige yükselme yarı final grubu müsabakaları 5 takımın katılımı ile Zonguldak'ta yapılıyor.
Bu sene tarihinde ilk kez salon sporlarında boy gösteren Çaydeğirmeni Belediyespor adeta tarih yazıyor. 
Başarı ile yürüttüğü Belediye hizmetlerinin yanı sıra her zaman spor ve sporcunun yanında olan Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'in maddi- manevi büyük desteği ile kurulan Voleybol takımı ikinci lige koşuyor. Beldeyi modern bir yerleşim yerine çevirerek cazibe merkezi ve tercih edilir konuma getiren Başkan Gebeş, sporda da söz sahibi yapmak için kolları sıvadı.
Gebeş'in hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak kurduğu Kadın Voleybol takımı ikinci lig yolunda emin adamlarla ilerliyor.
Site spor salonda oynanan 2. Lige yükselme yarı final müsabakalarında Kdz Ereğli Voleybol kulübünü 3-0, Safranbolu Belediyespor'u 3-1 yenen Çaydeğirmeni Belediye spor, bugün yörenin bir diğer temsilcisi Devrek Eğitimspor ile karşılaştı.

BAŞKAN GEBEŞ YALNIZ BIRAKMADI
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Ereğli ve Safranbolu maçlarında olduğu gibi Devrek Eğitim müsabakasında da 
TTK Genel Müdür Yardımcıları Ercan Gebeş ve İsmail Güner ile birlikle tribünlerdeki yerini alarak sporcularına destek oldu.
Devrek Eğitimspor karşısında maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Çaydeğirmeni'nin Sultanları rakibini 3-0 vererek 3'te 3 yaptı.
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, müsabaka sonrası galibiyet sevincini sporcuları ile paylaşarak onları tebrik etti.
Son maçını grupta daha önce oynadığı 3 müsabakayı kazanan Karabük Anadolu ile yarın saat 14.00'te oynayacak olan Safranbolu Belediyespor, salondan galibiyetle ayrılarak Final grubuna yükselmek istiyor.
Sporcularını güvendiğini belirten Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, tarihinde ilk kez mücadele ettiklerini Voleybol branşında 2.lige yükselerek Zonguldak'ı ve Beldeyi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladıklarını belirtti.

Haber:Ercan Aygün

Editör: Haber Merkezi