Kırmızı- Yeşilli ekip iç transferde 2, dış transferde 1 futbolcu ile sözleşme imzaladı.


Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan  Çaydeğirmeni Belediyespor’da transfer çalışmaları devam ediyor, Yeşil –Kırmızılı ekip  iç transferde Burak Gedik ve Bahtiyar Ekici ile bir yıl daha sözleşme imzaladı. Dış transferde ise Safranbolu Belediyespor'dan sağ kenar oyuncusu Onur Bekçi ile anlaşmaya vardı. 

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'in de katıldığı imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Savaş Göçen, " Yıldız isimleri kadromuza katmaya devam ediyoruz. Burak ile Bahtiyar kadromuzda görmek istediğimiz isimlerdi. Onur Bekçi ise aramıza yeni katıldı. Kardemir Karabükspor alt yapısından yetişen önemli bir ismi daha kadromuza katarak bu ligde başarılı olacak sahada duruşuyla karakteristik özelliği sağlam bir ekip yaratıp, geçen seneki duruşumuzu devam ettirmek istiyoruz" dedi."
Açıklamalarına devam eden Göçen,"Birkaç kaliteli oyuncu ile temas halindeyiz.Yakın zamanda onları da açıklayıp transferi kapatacağız. Bizlerden desteklerinini hiçbir zaman esirgemeyen ve transferlerin gerçekleşmesinde emeği geçen Çaydeğirmeni Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş' e teşekkürlerimizi borç bilirim" dedi.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi