170 minik katılıyor

Çaydeğirmeni Belediyesi tarafından ücretsiz olarak açılan yaz spor okullarında çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.
Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in destekleri ile  bu sene geniş kapsamlı açılan yaz spor okullarına 170 minik katılıyor. Beden Eğitimi  Öğretmeni ve antrenör Selçuk Sarı’nın sorumluluğunda  açılan yaz spor okullarında beden eğitimi öğretmenleri Abdurahman Yaman, Erkan Özdemir, Ömer Sarı, Emir Çilingir, Esra Turan, Simge Sarı, Jale Turan ve Doğukan Kiret antrenör olarak görev yapıyor.
Futbol çalışmalarında  görev alan kaleci antrenörü Necmi Cin’de Türk futboluna yeni kaleciler yetiştiriyor.
Basketbol, Voleybol, Tenis,  Futbol branşlarında 11-13 yaş arası miniklerin katıldığı ücretsiz yaz spor okullarında bay-bayan toplam  9 beden eğitimi öğretmeni ve antrenör eğitici olarak kurslarda görev aldı.
Çalışmalar Ağustos ayı sonunda tamamlanacak. Özellikle futbolda   yetenekli öğrencileri Çaydeğirmeni Belediye sporun altyapı takımlarına dahil edilip  U11-12 ve 13 liglerine mücadele edilmesi planlanıyor.Voleybol,Basketbol ve Tenis branşlarında   çocuklar ve gençler  eğitimi yıl boyunca devam edilmesi planlanıyor.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi