Memur-Sen Zonguldak sevgi, dostluk, kardeşlik futsal turnuvasının çeyrek final maçları tamamlandı. Site Kapalı Spor Salonun'da yapılan turnuvanın çeyrek final maçlarında takımlar yarı finale yükselmek için büyük bir çaba sarf ettiler.Turnuvanın 18 Nisan'da yarı final maçları 22 Nisan'da ise final maçı gerçekleştirilecek.

Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar yaptığı açıklamada, ”Memur-Sen olarak Zonguldak'ta üyelerimizin kaynaşmasını sağlamak, sporun dostluk kardeşlik sevgi ve barış olduğunu hatırlatmak amacıyla geçen yıl başlatmış olduğumuz Memur-Sen futsal turnuvasının bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bildiğiniz gibi geçen yıl 16 takımımız katılmıştı.Bu yıl da 15 takımımızın katılımıyla turnuvamızın eleme grupları tamamlandı. Ve bugünkü çeyrek finaldeki maçlarımızı tamamlıyoruz. Ardından 18 Nisan'da yarı final maçlarımız ve 22 Nisan'da ise final maçımız ile beraber ikinci futsal turnuvasını tamamlamış olacağız. Ben özellikle bu kaynaşmayı sağlamamız noktasında bize destek veren Memur-Sen'in, değerli Başkan ve yöneticilerine, yine özellikle bu turnuvanın gerçekleşmesinde emek veren, her daim bizimle beraber olan ve aynı zamanda oyuncu olarak da turnuvaya katkı sunan Sayın Gençlik Spor İl müdürümüz Hakan Yüksel Bey'e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ve özellikle şunu da vurgulayarak bitiriyorum ki spor, dostluk ,kardeşlik ve centilmenliktir. Bunun en güzel örneklerini burada oynayan memur arkadaşlarımız memurluğun yanında amatör olarak da sporda centilmenliği dostluğu ve kardeşliği gösterdikleri için ben hepsine tek tek, takım kaptanı ve sorumluları başta olmak üzere çok teşekkür ediyorum”dedi.

Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel de yaptığı konuşmada, ”Geleneksel hale getirmek için gayret gösterdiğiniz Memur-Sen Futsal turnuvasının bu yıl ikincisi başladı. Kurumlar arasında kaynaşmayı sağlamak, sporun sadece spor değil kardeşlik dostluk ve kaynaşma kurgusunun bir arada olduğunu, sporun ailelerle birlikte yapılabildiğini göstermek amacıyla burada arkadaşlarımızla birlikte akşamları vakit geçiriyor ve eğleniyoruz.  İnşallah bundan sonraki senelerde daha da yüksek katılımla bu güzel organizasyonların Memur-Sen önderliğinde devam ettirmeyi düşünüyoruz” dedi.
(Haber-Ercan Demir)


 

Editör: Haber Merkezi