Zonguldakspor’un başarılı futbolcusu Onur Eriş, sezonun ilk yarısında  gördüğü kartlardan dolayı camiadan özür diledi.

Son oynanan Nazilli Belediyespor müsabakasında Kırmızı Kart gören ve 3 maç ceza alan Onur Eriş, öz eleştiride bulunarak  sezonun ikinci yarısında sadece takımının başarısı için mücadele edeceğini belirtti.

Nazilli maçında hayatının en büyük hatasını yaptığını anlatan Onur  Eriş, bir daha böyle bir şey olmayacağını anlattı.

ÖZÜR DİLEDİ

Çoğu maçta hırsına yenik düştüğü için kart gördüğünü anlatan Onur Eriş, yaptığı açıklamada  camiadan özür dileyerek şunları söyledi, ‘’Performansımı yüksek tutmaya çalışıyorum. Çok büyük bir hata yaptım. Agresiflik her zaman vardı. Nedeni 4-5 kişi hakemin yanına gidiyoruz hakemler 2-3 kart bana gösterdiler. Hakem resmen arasından beni seçiyor. Ama bunların bir daha tekrarı olmayacak. Kendimi bu konuda sıfırladım.  Bende bunun farkındayım. Bu yaşıma kadar yaptığım hataların en büyüyü. Gerçekten çok üzgünüm bunu herkesin bilmesini istiyorum. Ama dediğim gibi bunu yaşayacağımız varmış. Bunu yaşamadan bilemeyiz. İkinci yarı her şey daha güzel olacak. Farklı bir Zonguldakspor izleteceğiz.

HEDEFSİZ DEĞİLİZ

Sezonun ilk yarısını 10’uncu sırada tamamlamalarından dolayı çeşitli eleştirilere hedef olduklarını belirten Onur Eriş, takım olarak asla hedefsiz olmadıklarını anlatarak  sözlerini şöyle sürdürdü,”  Futbolcu grubu olarak ilk hedefimiz Play Off. Bu hedefimizden her ne kadar uzaklaşsak da yakınlaşsak da ilk hedefimiz Play Off. İnşallah seri galibiyetlerle yukarıları yakalamaya çalışacağız’’şeklinde konuştu.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi