TFF İkinci Lig  Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Pazar günü kendi sahasında   konuk ettiği  1922 Konyaspor’u 2-1 yenerek haftalar süren  galibiyet  özlemine son verdi. Son 5 maçında galibiyete hasret kalan Kırmızı-Lacivertli ekip mutlak kazanıp kötü gidişine dur demek için çıktığı 1922 Konyaspor ile oynadığı maçı son dakikada attığı  golle kazanarak şeytanın bacağını kırdı.
Alt sıralardan uzaklaşmak adına mutlak galibiyet için çıktığı  1922 Konya maçının 5.dakikasında Fatih Bektaş’ın golü ile  öne geçen Zonguldak Kömürspor, 70’inci dakikada  kalesinde beraberlik golünü gördü. Müsabakanın kalan dakikalarda ise  maç iki takım arasında gitti, geldi. 90+5’te yakaladığı  fırsatı değerlendiren Zonguldak Kömürspor, Berat Vardar’ın  attığı kafa golü ile sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.
 BU GOL CAMİAYI KENETLENDİRDİ
Son saniye golünün anlamının çok büyük olduğunu ve camiayı  kenetlendirdiğini belirten teknik Patron Şenol Demir yaptığı açıklamada duygularını şöyle dile getirdi“ Son 5 maçımızda galibiyete hasret kalmıştık. Lige yeniden tutunmak için çok önemli bir karşılaşmaya çıktık. Müsabaka büyük çekişmeye sahne oldu. Çok koşan bir ekiple  karşılaştık. Son dakikalarda da olsa attığımız golle  maçı kazanmayı başardık. Son bitiş düdüğüne kadar galibiyeti kovalayan oyuncularımızı kutluyorum. Bu son saniye golünün anlamı çok büyük. Bu gol  alınan 3 puandan öte  camiayı yeniden kenetlendirdi. İnşallah kalan 3 maçımızdan istediğimiz sonuçları alıp ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” dedi
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi