TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 22 Nisan Perşembe günü saat 15.00’de Devrek ilçe stadyumunda Manisa FK’yı konuk edecek. Hazırlıklarına Cumartesi gününden bu yana yaptığı antrenmanla devam eden Kırmızı-Lacivertli futbolculara 1 gün izin verildi.
Dünü dinlenerek geçiren Kırmızı-Laciverdi ekip bugün yapacağı son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.
Puan cetvelinde 32 puanla 11’inci basamakta yer alan Zonguldak Kömürspor, şampiyonluğunu garantileyen Manisa FK ile oynayacağı maçtan puan yada puanlarla ayrılarak orta sıralardaki yerini sağlamlaştırmak istiyor.
DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR
Manisa FK’nın şampiyonluğunu ilan ettiğini ve 1. Lige yükseldiğini belirten Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Barış Şeref, ligde kalma yolunda rahatlamak için puana daha çok ihtiyaçları olduğunu ifade ederek şunları söyledi” Artık sezon bitiyor. 4 maç kaldı.Hepsi de çok önemli maçlar. Bunlardan birini Perşembe günü Manisa FK ile oynayacağız. Rakibimiz şampiyonluğunu ilan etti. Kalan maçlarını prestij için oynayacaklar. Bizim ile kümede kamayı matematiksel olarak garantilemek için şiddetle puana ihtiyacımız var. Müsabakadan İnşallah puan veya puanlarla ayrılmak için elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi