Darıca’da fatura teknik ekibe kesildi

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve Cumartesi günü kendi sahasında  Zonguldak Kömürspor’a 1-0 yenilerek kötü gidişini sürdüren darıca Gençlerbirliği’de yönetim faturayı teknik ekibe kesti.

Kulübün  sosyal medya sayfasından yapılan açıklamada  Sportif Direktör İlter Kasap , teknik patron Abdulkadir Aslan ve ekibi  ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

 OKTAY DERELİOĞLU GETİRİLDİ

 Darıca Gençlerbirliği yönetimi,  takımı Oktay Derelioğlu’na teslim etti. Derelioğlu,  Cumartesi günü  oynanan Darıca Gençlerbirliği-Zonguldak Kömürspor  maçını  tribünden izlemişti.

Darıca Gençlerbirliği Sosyal Paylaşım hesabından yapılan açıklamada konu ile ilgili şu bilgilere yer verildi;”

Sportif Direktör İlter Kasap ve ekibiyle yollarını ayıran Darıca Gençlerbirliği'nde yeni teknik direktörün adı belli oldu. Sarı-Yeşilli yönetim, futbolculuk döneminde Beşiktaş'tan hatırladığımız Oktay Derelioğlu'nu takımın başına getirdi. 43 yaşındaki teknik adam daha önce Gaziantepspor ve Kahramanmaraş'ı çalıştırmıştı.Sarı-Yeşilli temsilcimizde Zonguldak Kömürspor maçı sonrasında görevine son verilen teknik direktör Abdulkadir Aslan’ın yerine Oktay Derelioğlu getirildi. Geçen sezonun ilk yarısında 2.Lig Kahramanmaraşspor, ikinci yarısında ise 1.Lig ekibi Gaziantepspor’u çalıştıran 43 yaşındaki teknik adam bu sezon başında ise Fatih Karagümrükspor’un başına geçmiş, ancak sezon başlamadan yönetim ile yaşadığı fikir ayrılığı sebebiyle görevinden istifa etmişti. “ İfadelerine yer verildi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi