TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da son haftalarda  alınan yenilgiler sonrası dikkatler defans oyuncularının üzerine yoğunlaştı.

Müsabakalarda   çok hata yapan ve  bunun sonucunda kalesinde basit goller gören Kömürspor’da defansa bir türlü çözüm bulunamadı. Göbekte oynayan Hakan-Emrecan ikisi  beklenen performansı veremeyince rakip oyuncular çok rahat kaleci Sinan ile karşı karşıya kalıyorlar.

Ayaklarındaki topu  rakip oyunculara kaptırmaların yanı sıra araya atılan topları  kesemeyen Kömrüspor defansı sıkıntı yaratıyor.

 Teknik Patron Serkan Afacan, defansı  toparlamak için  çözümler arıyor. İki hafta önce oynanan Gümüşhane maçında sezon başında bu yana oynayan sağbek Ramazan ve sol bek Cenk’i dinlendirildi. Afacan Gümüşhani maçında oynattığı sağ bek ve sol beki Pendik maçında  sahaya sürmedi ve  yine Ramazan ve Cenk ikilisine döndü.

 Ligin 14’üncü maçları   geride kalmasına rağmen Serkan Afacan, defansa bir türlü çözül bulamadı. Çok pozisyona girmesine rağmen  fırsatları değerlendiremeyen Kömürspor,   çok basit goller yiyince yenilgi kaçınılmaz oluyor. Yaptıkları hataların  görüntülerini defalarca futbolcularına izleten Afacan, her hafta aynı hataların tekrarlanması  üzerine adeta çıldırıyor. 

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi