TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömrüspor, iki haftalık (Bay)’ın artından 27 Kasım’da deplasmanda oynayacağı  Bucaspor maçı hazırlıklarına  devam ediyor.
Teknik Patron Şenol Demir nezaretinde  Fener sahasında yapılan  antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Kondisyona yönelik koşu  çalışmasının ardından  yarı sahada   çift kale maç yapan  futbolcular çalışmayı tamamladılar. Kırmızı-Lacivertli ekipte  sakat oldukları için forma giyemeyen Eyüp Akçan ve  Fatih Bektaş, takıma katılarak çalışmalara başladılar.
DAHA ÇOK MAÇ VAR
Takımın son durumu hakkında bilgi veren Teknik Patron Şenol Demir, maç yapmadan geçecekleri iki haftalık boşluğu çok iyi  değerlendirerek  eksiklerini gidereceklerini belirtti.
 Demir şunları söyledi” Ligde peş peşe iki hafta maçımız yok. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçen  Çarşamba günü oynadığımız Amed maçı sonrası futbolcularımıza  4 gün izin vermiştik. Pazartesi gününden itibaren  çalışmalara tekrar başladık.  Takımda sakat oyuncularımız vardı. Fatih Bektaş ile  Eyüp Akçan döndü. Çalışmalara başladılar.  Ufak tefek sıkıntılar devan ediyor. Ama bu ara sakatlarımızın iyileşmeleri açısından çok ile oldu. Hazırlıklarımız devam ediyor. Çaycuma’da bir kamp yapmayı planlıyorduk. Ancak oradaki saha ve çalışma şartları pek uygun olmadığı için kampı iptal ettik. Çalışmalarımıza kendi tesislerimizde devam ediyoruz. (Bay) geçtiğimiz haftalarda rakiplerimiz kazanınca puan cetvelinde biraz aşağıya geriledik. Karamsarlığa kapılmaya gerek yok. Daha önce söylediğim gibi  bu takım nasıl 4 maç üst üste kazanıp üst sıralara ortak oldu ise yine kazanmaya başlayıp yerini sağlamlaştıracaktır. Nasıl biz 4 maç kazanıp 1 maçta beraberlik alıp 5 maçlık yenilmezlik serisi yakaladığımız zaman lig bitmediği gibi 3 maç yenildiğimiz zamanda  bitmiyor. Kısaca önümüzdeki daha  çok maç var. Sezon devam ediyor. Oynanmamış çok müsabaka var.Daha çok mücadele edip  toplayacağımız en fazla puanları alıp yolumuza devam etmek amacındayız. Devre arasına  kadar alabileceğimiz kadar puan alıp devre arasında tekrar bir değerlendirme yapılabilir, Biz çalışmaya devam ediyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi