TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda deplasmanda oynanan Kırşehir maçı hazırlıklarına devam ediyor. 

Kırmızı-Lacivertli ekipte Pazar günü oynanan ve 1-0 yenilgi ile sonuçlanan Uşakspor maçı sonrasında teknik patron Cafer Aydın görevinden istifa etmişti. Kırşehir hazırlıklarını sürdüren Zonguldak Kömürspor’un Fener sentetik sahada Çarşamba akşamı yapılan antrenmanda takımın başında sahaya Barış Şeref çıktı. Dün sabah yapılan antrenmanda ise yeni teknik patron Şenol Demir takımı çalıştırdı.

Futbolcuları ile antrenman öncesi toplantı yapan Şenol Demir, onlara moral-motivasyon yüklemesi yaptı.

3.5 YIL SONRA GERİ DÖNDÜ

Zonguldak Kömürspor’u 2. Lige çıkaran Şenol Demir 2017-2018 sezonunda takımdan ayrılmıştı. 3.5 sene sonra geri dönen tecrübeli hoca takımı bulunduğu zor durumdan kurtarmak için önemli bir görev üstlendi. Öncelikle oyuncuları moral, motivasyon açısından hazırlayan Demir, takımı toparlayarak bir an önce alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyor.

FUTBOLCULAR OLAYIN BİLİNCİNDE

Oynadıkları ilk üç maçı kaybeden Kırmızı-Lacivertli futbolcular, Kırşehir maçına oldukça hırslı hazırlanıyorlar. İyi oyunlarını sonuca yansıtamadıklarını belirten futbolcular alınan sonuçlara çok üzüldüklerini, bir an önce toparlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtiler.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi