‘Kesinlikle puanla dönmeliyiz’

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak  Kömürspor, Çarşamba günü deplasmanda Niğde Anadolu FK ile karşılayacak. 

Maçın son hazırlığını teknik sorumlu Barış Şeref nezaretinde yapan Kırmızı- Lacivertli ekip Salı sabahı  Niğde’ye hareket edecek.

Isınma hareketleri ile başlayan antrenman teknik-taktik çalışması ile devam etti. Son bölümde ise  duran top çalışması yapan Kırmızı-Lacivertli futbolcular hazırlıklarını tamamladılar.

Altınordu sporun  pilot takımı olan ve genç oyunculardan kurulu  rakiple zorlu bir maç oynayacaklarını belirten  Teknik Patron Barış Şeref, yaptığı açıklamada şunları söyledi” Zorlu bir rakiple oynayacağız. Genç, çok koşan ve disiplinli bir takımla oynayacağımızı biliyoruz. Kendi sahasında da iyi oynayan bir ekip.Hazırlıklarımızı yaptık. Tüm tedbirlerimizi alarak gerekeni yapacağız. Hazırlıklarımızı ona göre yaptık. Puan yada puanları  almak için oynayacağız. Özellikle  deplasmanda kazanacağımız her puan bizim için çok değerli. Oyuncularımıza maçın önemini anlattık.Ligdeki tüm maçlar bizim için zor geçecek. İnşallah iyi bir  sonuçla dönmek için elimizden geleni yapacağız”

HABERB ERCAN AYGÜN 

Editör: Haber Merkezi