Deplasmanlı Bölgesel Lig’i 11’inci sırada  tamamlayan Devrek Belediyespor, önümüzdeki sezon BAL’da  mücadele edebilmek için Süper Amatör Küme Şampiyonu Gelikspor ile baraj  müsabakası oynanacak. Pazar günü saat 15.00’de Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda oynanacak müsabakayı kazanacak  olan takım 2019-2020  sezonunda BAL liginde mücadele etme hakkı kazanacak.
 Bölgesel Amatör Ligde yoluna devam etmek isteyen Devrek Belediyespor, baraj maçına büyük önem veriyor.
 Kırmızı-Beyazlı ekip  müsabakanın son provasını dün karşılaşmanın oynanacağı Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda gerçekleştirdi.
Antrenman öncesi futbolcuları kısa bir toplantı  yapan Antrenör Murat Şhabe, maçın önemini anlattı ve rehavete kapılmalarını istedi.
 Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda teknik- taktik çalışması yapan Devrek Belediyespor’lu futbolcular, son bölümde ise çift kale maç gerçekleştirdi.
Baraj maçını kazanarak BAL liginde yollarına devam etmek istediklerini belirten  Genel Menajer Antrenör  Tansel Tan şunları söyledi;” Normal sezonda direk düşmedik ve 11’inci sırada tamamladık. Önümüzdeki sezon BAL’da devam etmek için Gelikspor ile baraj maçı oynayacağız. Hazırlıklarımızı  tamamladık. Yeni seçilen Belediye Başkanımızda takımın BAL liginde kamasını çok istiyor. Tüm hazırlıklarımızı  bu yönde yaptık. Pazar günü oynayacağımız baraj maçını kazanarak  önümüzdeki sezonda BAL ligine  devam etmek istiyoruz. 2 Sezon önce BAL’a çıkmıştık. İnşallah  Gelikspor müsabakasını kazanarak üçüncü sezonda  daha büyük hedeflerle BAL liginde yer alam istiyoruz” 
Murat Şhabe ise  duygularını şöyle dile getirdiler:” Ligde biraz sıkıntı yaşadık. Ama  istediğimiz yerde bitirerek  direk düşmekten kurtulduk. Eğen son 2 sırada yer alsıydık direk  düşecektik, Şimdi baraj maçı oynayacağız.  Hazırlıklarımızı tamamladık. Pazar günü Gelikspor ile zorlu bir maç oynayacağız. İnşallah bu maçı kazanıp Devrek Belediyespor’u BAL liginde bırakacağız” dedi.
HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi