Deplasmanlı Bölgesel Lig 5. Bölge 3. Grupta mücadele edecek olan Devrek Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına aralıksız olarak devam ediyor.Tecrübeli teknik adam Savaş Demiral nezaretinde   çalışmalarına 2 ay önce başlayan Devrek Belediyesspor’da tek hedef 3. Lig olarak belirlendi.
Grupta 6 takımın bulunduğunu  ve hepsinin bir hedefi olduğunu belirten tecrübeli antrenör Savaş Demiral, Devrek Belediyespor’un her şeyi ile  hazır halde olduğunu belirterek şöyle konuştu”  İyi bir  grupta yer aldığımızı  düşünüyorum. 6 takım bulunuyor. Hepsinin de hedefi var. Yaklaşık 2 aydır çalışıyoruz. Devrekspor hazır. İlçe olarak hazır. İnşallah başaracağız”
ŞAMPİYOLUKTAN BAŞKASI YALAN
Gruptaki rakiplerini  değerlendiren Demiral, Şampiyonluk haricinde alacakları sonucu başarı saymayacaklarını ifade sözlerine şöyle devam etti, “ Bizim bir hedefimiz var. Şampiyonluk dışındaki   hedefi başarı sayamayız. Hedefimiz sadece gruptan çıkmak değil, 3. Lige çıkmak.  Grubumuzda iyi takım olması bizim için avantaj.  Keşke hep iyi takımlarla aynı gruba düşeydi. İyi gruptan çıkarsanız Play-Off’lara daha hazır gidersiniz.
BEN KİLİMLİLİYİM
Kdz.Ereğli ve Kilimli Belediyespor ile aynı grupta yer aldıklarını belirten Savaş Demiral, ilk hafta Kilimli Belediyespor ile oynayacaklarını ifade ederek  şu bilgilere yer verdi” Zonguldak’ın diğer temsilcileri Kilimli ve Ereğli ile aynı grupta mücadele edeceğiz. Biz 2 aydır çalışıyoruz. İlk maç Kilimli ile  oynayacağız. Benim için farklı bir maç olacak. Ben her şeyden önce  Kilimli’liyim. Ama şu anda Devrek Belediyespor’un başarısı için çalışıyorum. Benim çok iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Hak eden kazansın. Ama biz  3 puan ile ayrılarak  iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. burada ortam çok iyi, Tesisler mükemmel, yeni tesis de bitmek üzere. Devrek Belediyespor daha üst ligleri  hak ediyor.İnşallah  bir başlangıç yapacağız.
ZONGULDAK DAHA İYİ YERLERDE OLMALI
 Yıllarca formasını giydiği Zonguldak Kömürspor’u içinde bulunduğu durumu değerlendiren  Savaş Demiral, sözlerini  şöyle tamamladı;”  Zonguldak Kömürspor iç saha maçlarını Devrek’te oynadığı için yakından takip ediyorum.  Ben Zonguldak Kömürspor’da yıllarca oynadım. Benim  dönemimle  kıyaslanamaz. Şu an durumu  pek iyi değil. Eski havayı göremiyorum. Daha iyi yerlere gelmesi lazım. Onun için hepimizin destek olması lazım. Zonguldakspor mazisi olan, herkesin sevdiği, saydığı bir takım.  İnşallah daha üst liglere gelir”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi