Deplasmanlı Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan Devrek Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları  devam ediyor. Tecrübeli  antrenör İlhan Özer nezaretinde  kendi tesislerinde çalışan Kımızı-Beyazlı ekip, güç depoluyor.

Hazırlık maçlarına başlayan Devrek Belediyespor, geçtiğimiz hafta Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynadığı maçta rakibi ile 0-0 berbere kalmıştı. Kırmızı-Beyazlı  futbolcuların bu maçta sergiledikleri  performans yeni sezon öncesinde umut vermişti.

Devrek Belediyespor, ikinci hazırlık maçını yine ikinci lig ekibi Kardemir Karabükspor ile oynayacak. Rakiplerini bu kez Devrek’te konuk edecek olan Kırmızı-Beyazlılar, taraftarlarının karşısına  çıkacaklar. 21 Ağustos  Çarşamba günü Devrek ilçe stadyumunda oynanacak  mücadele saat 17.00’de başlayacak.

Devrek Belediyespor’un tecrübeli antrenörü İlhan Özer, yeni sezon çalışmalarının  güzel bir ortamda devam ettiğini, oyuncuların performansından memnun olduklarını belirtti. Özer 21 Ağustos’ta Kardemir Karabükspor ile oynayacakları  hazırlık maçının eksikleri görme adına iyi bir prova olacağını ifade etti

HABER: ERCAN AYGÜN 

Editör: Haber Merkezi