TFF İkinci Lig  Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 1 Nisan Perşembe günü  deplasmanda  Hacettepe ile karşılaşacak.
Maçın hazırlıklarına Pazartesi günü  başlayan Kırmızı-Lacivertli  futbolcular, dünü  dinlenerek geçirdiler.
Teknik Sorumlu Barış Şeref, geçen Pazar günü  oynadıkları Sancaktepe maçının  görüntülerini izleyerek analiz etti, yaptıklarını veya yapamadıklarını futbolcuları ile paylaştı.
3 İHTİMALLİ MAÇ OLDU

Takımın son durumu hakkında açıklama  yapan Teknik Sorumlu Barış Şeref, öncelikle Sancaktepe maçını  değinerek şunları söyledi”  Ben daha öncede söylemiştim. Kolay maç yok. Güçlü takım, zayıf takım ayrımı yok. Puan cetveline bakıp ta aldanmamak lazım. Maçlar büyük çekişmeye sahne oluyor. Her takım her takımdan puan alabilir. Bunu alınan sonuçlarda görüyoruz.  Geçtiğimiz hafta arasında Uşakspor’u yenerek güzel bir galibiyet aldık ve moral bulmuştuk. Bu  moralle çıktığımız  Sancaktepe maçından galibiyetle ayrılmayı  hedeflemiştik.  Ancak sahada işler pek istediğimiz gibi gitmedi. Üç ihtimalli bir maç oldu. Sonuçta  beraberlikte  sonuçlandı.  Görüntülerini bir kez daha izledik notlarımızı aldık. Futbolcularımızla birlikte  bir kez daha izleyip eksileri veya artıları gösterdik.  Sonuçta  kazanamadığımız için üzgünüz. Ama bu müsabakayı artık unuttuk. Perşembe günü çok önemli bir maç daha var. Hacettepe ile oynayacağız. Bu karşılaşmadan  iyi bir sonuçla ayrılıp kayıp puanları telafi etmeye çalışacağız.”
MOTİVE SORUNU YOK
Alt sıralarda yer alan takımlara karşı iyi motive  olamıyor şeklinde yapılan yorumlara değinen Şeref, tüm takımlara aynı ciddiyette baktıklarını  belirterek şöyle konuştu ”Biz gruptaki tüm maçlara aynı ciddiyetle  hazırlanıyoruz. Puan cetvelindeki yerlerine göre değerlendirme yapmıyoruz. Her maç zor, her maç önemli. Motive ile ilgili bir sorunumuz yok.”
KOLAY BİR SÜREÇ GÖREMEDİK
Ligde kalan  maçların final havasında geçeceğini ifade eden Barış Şeref, sözlerini şöyle tamamladı,”   Zorlu lig maçları oynuyoruz. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Geldiğimiz günden beri  kolay bir süreç göremedim. Bizim gibi takımlarda kolay bir süreç olmaz. Her maç stresli geçer. Play-Off sınırında olsak bu sefer üst taraf için savaşacağız. İlk 5’ye yer alsak Şampiyonluk için uğraşacağız. Şu an altlarda olduğumuz için yerimizi sağlamlaştırmak için mücadele ediyoruz. Dolayısı ile  rahat bir süreç yok. Bizim için önemli olan bu zorlu süreci  kolaya çevirmektir. Bizde şu an bunun için uğraşıyoruz. Allahın izni ile ekip olarak  bu işin altından kalkacağız. Bu seneyi en iyi yerde bitirip Zonguldak Kömürspor’un acilen yapması gereken  devrimler var. O devrimleri gerçekleştirmek lazım. Ondan sonrada sürece bakılması lazım”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi