TFF İkinci Ligde mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Serkan Afacan, gündeme dair  açıklamalarda  bulundu.  Çarşamba günü yapılacak olan kongre sonrası Zonguldak’a gelerek transfer çalışmalarına başlayacaklarını  belirten Afacan , taraftara heyecan verecek dinamik bir ekip oluşturacaklarını ifade etti.

Zonguldak Kömürspor’a başarılı olmak için geldiği ve  bu hedef  doğrultusunda  çalışacaklarını belirten  Serkan Afacan,  yaptığı açıklamada  şunları söyledi:” Genel kaptanımız Hakan  Hürfikir ile  her gün görüşüyoruz. Bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Oyuncular ile ilgilide sezon içi çeşitli liglerden seyrettiğimiz futbolcular var. Süper lig ekiplerinin kadrolarında yer alan  genç yetenekli oyuncalar var. Görüştüğümüz oyuncular var. Oyun tanımının olduğu  dinamik bir takım kurmak için çalışıyoruz. Kulüp  olarak fazla  rakamlarla takım kurma durumumuz yok. Futbol kültürü olan doğru  oyuncuların yer aldığı bir ekip kuracağız. Kongre sonrası önceliğimiz iç transfer olacak. Mali yapıya uygun kadro kurma mühendisliği yapıyoruz.

 Şehrimizin marka değeri olan Zonguldak Kömürspor’umuzu değerli kılacak, takımdaşlık duygusu yüksek olan nitelikli oyuncuları takımımıza kazandıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.  Ben Zonguldak’a başarılı olmaya geliyorum. Başarılı  olmak zorundayız. Herkese selamlar.” İfadelerini kullandı

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi