TFF İkinci Lig Beyaz Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 11 Nisan Pazar günü Devrek sahasında oynayacağı Gümüşhanespor maçı hazırlıklarına devam ediyor.
Teknik sorumlu Barış şeref nezaretinde yağmur altında yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü .
Isınma hareketleri ile başlayan antrenman  5’e 2 top çalışması ve yarı sahada çift kale maç ile tamamlandı.
BASKI ALTINDA KALIYORUZ
Artık kalan her maçın çok büyük önem taşıdığını belirten Barış Şeref,  son haftalar yaklaştıkça hakem  hatalarının  artığını ifade etti.1-0 kaybettikleri Hacettepe maçında net penaltılarının verilmediğini belirten Şeref, yaptığı açıklamada şunları söyledi” Bizim için her maç önemli. Hacettepe maçına puanlar için gittik. İyi de oynadık. Eğer rakibe o uydurma penaltı verilmeseydi kazanan taraf biz olacaktık. 1-0’dan sonra yüklendik, 2 penaltı beklentimiz oldu ama vermedi hakem. Deplasmanlarda çok fazla yükleniyorlar bize. Hakem hataları çok oluyor. Ev sahibi takımın yönetimi ve  oyuncuları baskı yapıyor. Hakem baskı  altında kalıyor. Ama ne olursa olsun bu maçlardan  puan almamız gerekirdi. Sırada Gümüşhane maçı var. Yeneriz ya da yeniliriz, hiç önemli değil. Biz ahlakımızdan ve edebimizden hiçbir şey kaybetmeyeceğiz. Biz hayal kurmuyoruz yenemeyeceğiz takım yok. Haksızlıklar var. Bizi seven arkadaşlarımız bizimle beraber olsunlar ve yapılanları görsünler. “
DEPLASMAN MAÇLARINA GELİN
Deplasmanlarda  maruz kaldıkları kötü  davranışları ve hakem hatalarını  kamuoyuna anlatmak için basın mensuplarının maçlara gelmesi gerektiğini  ifade eden Barış Şeref,”Keşke Ankara’da maçı izleseydiniz ve bize yapılan haksızlıkları görseydiniz. Biz istiyoruz ki, yapılan haksızlıklar görülsün ve kamuoyuna aktarılsın. Ama siz de onu çok yapmıyorsunuz. Biz kendimiz yapmak zorunda kalıyoruz. Problem değil.”
ARTIK KAZANMALIYIZ
Pazar günü oynayacaklarız Gümüşhanespor maçı hakkında da görüş bilgiler Barış Şeref, “Gümüşhane maçı var haftaya. Çok önemli bir maç. O maçı almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah bu kez adaletli bir yönetimle beraber maçı kazanacağız.” dedi.
MAÇA KİMSE GELMESİN
Yalnız bırakıldıklarını belirten Barış şeref, Ankara’da oynadıkları Hacettepe  maçına  Millet Vekillerinin gelmemesine sitem ederek”
Biz yalnızız evet ama yalnız olmak değil, hakkımızı savunan mercilerin olmaması sorun. Artık maça kimse gelmesin, istemiyorum. Az olalım, öz olalım, dirayetli olalım. Gelmiyorlarsa yapacak bir şey yok.”
HERKESİ YENEBİLİRİZ
Puan cetvelinde matematiksel olarak rahat konumda olmadıklarını  ifade eden Barış Şeref, kalan maçlarda her takımı yenebilecek kapasitede olduklarını  ifade ederek şöyle konuştu”
Puantaj olarak baktığımız zaman puanlar birbirine çok yakın. Ama biz öyle bir takımız ki herkesi yenebiliriz. Görüyoruz ki herkesi de yenebiliriz. Çünkü son viraja girdiğimiz için devreye de çok farklı şeyler giriyor. Biz bunlarla da mücadele etmesini bilmeliyiz. Gümüşhane maçından  3 puan aldığımız takdirde sıkıntı yaşamayacağız.  Olmazsa da başka maçta alırız. Hiç beklemediğiniz Manisa maçından alırız. Benim öyle bir takımım var. Adaletli olalım.”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi