Korona Virüs nedeni ile ertelenen liglerin  Haziran ayında yeniden başlaması ve tamamlanması gündemde. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TFF ve Kulüpler birliği yapmış olduğu toplantıda liglerin kaldığı yerden devam  etmesi konusunda görüş birliği yaptı ve 12-13-14 Haziran’ı  başlama tarihi olarak ön gördü. Konu ile ilgi  kesin karar virüsün  yayılma duruna göre bilim kurulu tarafından görüş bildirildikten sonra verilecek.
 Bazı kulüpler 12 Haziran tarihini  baz alarak çalışmalara yeniden başladılar.
DEDEMAN’DA KALACAKLAR

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ise TFF tarafından başlama tarihi ile ilgili kesin karar açıklanmadan  çalışmalara başlamayacak.
 TFF tarafından kesin tarihin açıklanması durumunda futbolcular şehre davet edilecek ve çalışmalar start alacak.
Ligin  yeniden başlaması durumunda Zonguldak Kömürspor’lu futbolcuları bildik sıkıntılar bekliyor. En büyük sıkıntılardan biri ise konaklama sorunu. Kömürspor’lu futbolcular Kulüp binası tadilatta  olduğu için  geride kalan 28 haftada DSİ misafirhanesinde kalmışlardı.
Korana virüs nedeni ile  liglere ara verilmesi sonrası futbolcular DSİ misafirhanesinden ayrılarak  memleketlerine gitmişlerdi.
DSİ misafirhanesinin bu süreçte Korona virüs ile yoğun şekilde mücadele eden sağlık çalışanlarına tahsis edildiği  öğrenildi.
 Şehre dönmeleri durumunda  alternatif konaklama yeri arayan Zonguldak Kömürspor’da Futbol Şube sorumlusu Hacı Demir’in kalan 6 hafta için Dedeman Otel’in bir katını futbolculara  tahsis etmeyi düşündüğü öğrenildi.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi