Olimpik deneme yapışmalarına katılacaklar

Atletizm Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Olimpik deneme yarışları 9-10 Ocak 2021 tarihleri arasında İstanbul Ataköy Olimpik salonunda yapılacak.

Türkiye genelinden toplam 16 sporcunun katıldığı yarışmalara Zonguldak’ı temsilen antrenör  Utku Duman ile birlikte sporcuları Melike Malkoç, Doğukan Kilcioğlu ve Miray Aktop katılacak.

Müsabakalar hakkında bilgi veren  antrenör Utku Duman, başarılı olarak Milli takıma sporu  kazandırmak istediklerini belirterek şunları söyledi” Padnemi dolayısı ile bu sezon yıldızlar ve Gençler salon müsabakaları yapılmama kararı alındı. Büyükler  kategorisi de  Türkiye genelindeki ilk 16 sporcu ile  sınırlı  katılımla yapılacak.

 İlk olimpik deneme yarışmaları 9-10 Ocak,  ikinci deneme yarış 16-17 Ocak’ta yapılacak. Bunların sonucunda   6-7 Şubat tarihleri arasında  Büyükler Türkiye Şampiyonası yapılacak.  Bu son yarışma Milli takım seçme niteliğini taşıyacak. Zonguldak olarak 60 metrede Melike Malkoç 60 metrede, Doğukan Kilcioğlu  ve Miray Aktop 60 metre engellide ilimizi temsil edecekler. Ben bu yarışmalarda başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi