23-26.Eylül 2021 tarihleri arasında Ağrı'da düzenlenen Ağrı Dağı Cup Büyükler kategorisi Tenis Turnuvasında Efe Bartu Onur üçüncü olarak ilimizi başarı ile temsil etti. Valilik öncülüğünde, Gençlik ve Spor bakanlığı, Ağrı Belediyesi, Ağrı İbrahim Çeçen üniversitesi ve Türkiye Tenis Federasyonunun katkılarıyla düzenlenen turnuva, Ağrı İbrahim Çeçen üniversite yerleşkesindeki tenis kortlarında oynandı. 

Bir şenlik havasında geçen turnuvaya toplam 23ilden 93 erkek 44 kadın,137 sporcu katıldı. Dört gün süren turnuvanın başından sonuna dostluk ve kardeşlik rüzgarları eserken Türk sporu adına çok güzel umutlar yeşerdi.

Katıldığı her turnuvada Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil eden ve başarılı sonuçlar ile yüzümüzü güldüren, gelecek vaat eden tenisçimiz Efe Bartu Onur 1.gün Trabzonlu tenisçi Berkay Utku Serdarı 5/3 4/0 mağlup etmiş, 2.gün yine Trabzonlu tenisçi Muhammet Kefeliye 0/4 2/4 mağlup olmuş, 3.gün Diyarbakır temsilcisi Murat Sulmazı 4/2 4/0 ve 4.gün Ağrı'lı tenisçi Yusuf Arslanı 4/1 1/4 10/3 skorlarla mağlup ederek turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi