TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un ikinci yarı hazırlıklarına Çaycuma’da yaptığı kamp çalışması  devam ediyor.

Hafta başında kampa giren Kırmızı-Lacivertli ekip, günde çift idman yapıyor.

Antrenör Barış Şeref nezaretinde yağmur altında yapılan  çalışmalarda futbolcuların hırslı oldukları gözlendi. 

İŞİMİZE BAKIYORUZ

Çalışmalar hakkında bilgi veren antrenör Barış Şeref şunları söyledi “  İkinci yarı kazırlıkları sürüyor. Biz işimize bakıyoruz. Oyuncuları müsabakalara en iyi şekilde hazırlıyoruz.Ancak çoğu kulüpte olduğu gibi bizim takımda da maddi sıkıntı var. Yönetim bu sıkıntıları  aşmak için uğraşıyor. Biz eldeki imkanlarla en iyi şekilde  hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ligin ikinci yarısında çıkıp sahaya elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz” dedi

Öte yandan Kırmızı-Lacivertli futbolcular hazırlıklarını sürdürürken, yönetim kurulu iç transferde  oyunculara alacaklarına karşılık bir miktar  ödeme yapmak ve dış transferde  birkaç oyuncu takviyesi yapmak için maddi  kaynak arayışlarını sürdürüyor.

 RAMAZAN AYRILIYOR

Kırmızı-Lacivertli ekipte  ikinci yarı hazırlıklarına katılmayan sağ bek Ramazan Işık’ın sözleşmesinin  karşılıklı olarak  fesh  edileceği ve takımdan ayrılacağı belirtildi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi