TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’da teknik heyet ve futbolcular 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşku ile kutladılar. Pazar günü oynayacakları Akhisar maçının hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Lacivertli  futbolcular  yaptıkları antrenman öncesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. Oyuncular ve teknik heyet açtıkları büyük bir Türk Bayrağı ve Atatürk posteri  ile objektiflere poz verip, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını andı.

BÜYÜK ZAFER KUTLU OLSUN

Tüm Türk Ulusunun Zafer Bayramı'nı kutlayan Zonguldak Kömürspor teknik patronu Cafer Aydın yaptığı açıklamada  şu ifadelere yer verdi "Millet olarak dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından birisi olan 30 Ağustos Zaferi’nin 99’uncu yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, her türlü zorluğu birlik ve beraberlik içerisinde aşan milletimizden aldığı güçle zafere ulaştırdığı Büyük Taarruz ile bu toprakların ezeli ve ebedi vatanımız olduğu tüm dünyaya ilan edilmiştir. 
Toplumlara ilham kaynağı olan 30 Ağustos, tarihe gömülmek istenen milletimizin yeniden doğuşu ve şahlanışının destanıdır. 
Bu anlamlı gün vesilesiyle cennet vatanımızı bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere canını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.
Aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyoruz.”
Haber:Ercan Aygün

Editör: Haber Merkezi