TFF İkinci Lig Beyaz Grupta 25 Aralık’ta tamamlanan ligin ilk yarısının ardından ikinci yarı müsabakaları 16 Ocak’ta oynanacak karşılaşmalarla  start alacak.
Futbolda 22 günlük ara sona erdi. Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimi Zonguldak Kömürspor, ilk müsabakada  deplasmanda  Akhisar ile karşılaşacak.
3 Ocak’tan bu yana Antalya’da kamp yapan Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz  dün  Manisa’ya geçerek  Pazar günü oynanacak müsabaka için kampa girdi.
Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz ligin ilk yarısında 1-0 yenildiği rakibinden  puan yada puanlar alarak sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
TEZCAN’IN LİSANSI ÇIKTI
 Ara transferde  kadrosunu güçlendirmek isteyen Zonguldak Kömürspor, şu ana bünyesine bir oyuncu  katamadı. Sezon başında  kiralık olarak gönderilen Tezcan Gökmen, geri çağırılmıştı. Zonguldak Kömürspor Tezcan’ın lisansını çıkarttı. Tezcan’ın Akhisar maç kadrosunda yer alması bekleniyor.
İKİ TAKIMINDA 21 PUANI VAR
Pazar günü saat 13.00’de  Akhisar stadyumunda oynanacak Aksisar -Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor müsabakası öncesi 2 takımında 21  puanı bulunuyor. Akhisarspor 13., Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor 14. basamakta yer alıyor.
Zorlu maçta İstanbul bölgesi hakemi Safa Yılmaz  orta hakem olarak görev yapacak. Yadımcılıklarını ise  Mücahit Değermenci ile Sabri Üstünel yapacak.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi