Işıklı-Çakarlı otobüs geliyor

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor  Basın sözcüsü Şükrü Öztürk, Zonguldak Kömürspor’a otobüs tahsis eden Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’a teşekkür etti. Yönetim kurulu üyeleri  Adil Dilaver, Suat Hamzaçebi, Miraç Artar ile birlikte Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen  Şükrü Öztürk  Belediye meclis toplantısında otobüs kiralanma konusunun oy çokluğu ile geçmesinden dolayı  teşekkür etti. 
ALAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
Deplasmanlara dışı giydirilmiş, ışıklı- çakarlı otobüs ile gideceklerini belirten Öztürk yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi:”Zonguldak Kömürspor olarak özellikle deplasmanlara gitmekte ulaşım açısından sıkıntı çekiyorduk. Firmalardan kiraladığımız otobüslerle gidiyorduk. Tüm takımların otobüsü var. Biz ise  kiralık araçlarla  ulaşım sağlamaya çalışıyorduk. Sağ olsun Belediye Başkanımız Selim Alan otobüs konusunu meclise taşını. Oy çokluğu ile   geçti. Sanırım bir dahaki deplasmana Kırşehir’e bu otobüsle gideceğiz. 44 kişilik dışı giydirilmiş, çakarlı ışıklı otobüs gerçekten Zonguldak Kömürspor’a yakışır. Ben Belediye Başkanımız Selim Alan’a yönetim kurulu ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Olumlu oy kullanan duyarlı meclis üyesi arkadaşlara da teşekkür ediyorum.
Zonguldak Kömürspor’a hayırlı olsun. Sezon boyu bu otobüsü kullanacağız. Sezon bizinde Belediye kendi sosyal ve kültürel işlerinde kullanacak. Ancak sezon boyu  bize tahsis edilecek.”
OYLAMA SIRASINDA 3 CHP’Lİ ÜYE DIŞARI ÇIKTI
Oylama sırasında  CHP’li3  meclis üyesinin salondan dışarı çıktığını, birinin ise çekimser kaldığını ifade eden  Öztürk,  sözlerine şöyle devam etti,”Zonguldak Belediye Meclis toplantısında Zonguldak Kömürspor adına bir karar alınırken, 1’inci ve 2’nci madde görüşülüyor,  3’üncü maddede de otobüs için oylamaya geçilince 3 tane meclis üyesi salonu terk ediyor, bir tanesi çekimser davranıyor.  Ve sonrasında da bu oylama bittikten sonra içeriye tekrar giriyorlar diğer maddeleri görüşmek üzere. Bu ne demeye geliyor?
 Zonguldak Kömürspor’a alınacak otobüste biz katkı vermeyelim, biz görüş bildirmeyelim.  Zonguldak Kömürspor’a alınacak ve yapılacak bir hizmette, Zonguldak şehrine yapılacak hizmette neden meclis üyelerinin hepsi elini kaldırmaz.  Ben burada art niyet arıyorum.  Şimdi CHP’liler seçim zamanı geldiğinde oy istemeye gelecekler. Otobüs için el kaldırmamak için dışarı çıkanlar yarın oy isteyecekler.  Nasıl olacak? Zonguldak Kömürspor için kim ne yapıyorsa Allah razı olsun. Ben siyaset yapmak istemiyorum ama herkesin bunları bilmesi lazım. Dr. Selim Alan başkanımızdan ve otobüs için elini kaldıran meclis üyelerimizden Allah razı olsun. Artık oradan buradan bir otobüs ayarlama gibi çilemiz bitti. 3 hafta içinde yeni aracımız kaplanarak teslim edilecek. Tekrardan emeği geçenlerden özellikle Belediye Başkanı Dr. Selim Alan’dan Allah razı olsun’’ 
HALUK DEFTERİ KAPANDI
Geçtiğimiz hafta   içinde teknik patron ile  yaşadığı tartışma sonrası kadro dışı bırakılan Haluk Türkeri konusunun kapandığını belirten Öztürk, şunları söyledi,”Hiç kimse Zonguldak Kömürspor’dan üstün değil. Burası Zonguldak Kömürspor, biz gideriz yarın başkaları gelir. Burası baki. Ama burada yöneticilerin yanında hocaya diklenmek, biz sakinleştirmeye çalışmamıza rağmen hocanın üstüne yürümek ayıptır. Bunlar Zonguldak Kömürspor’a yakışır hareketler değil. Bizim için artık Haluk işi bitti. Haluk burada mutsuzdu ve başka kulüplerle de görüşmeler yapıyordu.  Bir başka takımla anlaşmıştı ancak olmadı için Hendekspor’'a imza attı. Biz Haluk’a kulübümüze verdiği hizmetten ötürü teşekkür ediyoruz.’’ dedi.
 HOCAMIZ   1 MAÇ CEZALI DİYE BİLİYORDUK
Zonguldak Kömürspor Teknik Direktör’ü Cafer Aydın’ın 4 maçlık cezası konusunda açıklama yapan Öztürk, 1 maç cezalı olarak bildiklerini ancak 4 maçlık bir cezalı olduğunu sonradan öğrendiklerini  ifade etti. Öztürk şunları söyledi: “Teknik direktörümüz Cafer Aydın’ın Elazığspor’da görev yaparken, Sivas Belediye maçında sahadan atıldığını biliyorduk.  Ancak bir maç cezası olduğunu biliyorduk. Ancak TFF ile yaptığımız görüşmede 4 maç olduğunu öğrendik.  Cafer Aydın hocamızın ifadesi ise Elazığspor Kulübü savunma göndermemiş, itiraz etmemiş onun için 1 maç olması gerekirken 4 maç ceza almış. Yapacak bir şey yok hocamızın cezası bitene kadar sahada takımın başında Mustafa Hocamız olacak.” dedi.
AÇIK TRİBÜNLERİ AÇTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ
Çökme riskine karşı seyirci alınmayan Açık tribünlerin bir kısmına seyirci alınması için girişimlerinin  olduğunu anlatan Öztürk  konu ile ilgili şu bilgilere yer verdi,”  Kale arkasında bulunan  açık tribünün zemini  toprağa dayalı . direk üstünde değil. Sağlam zemine yapılmış, Çökme riski yok. Geçtiğimiz dönenmelerde de gündeme gelmişti. Zamanın  Valisinin girişimleri ile  gerekli tedbirler alındı ve sorun çözüldü. Ben geçmişte bu külübe kimin emeği geçmişse teşekkür ediyorum. Bu sezon için Görüşmelerimiz sürüyor . Valimize  konuyu ilettik. Çevre Müdürü arkadaşımızla tekrar görüşmelerimiz sürüyor. En azından kale arkasına  taraftar alınması için ilk güvenlik kurulu toplantısında  konuyu gündeme bir kez daha getireceğiz. Çözülmeyecek sıkıntı değil. İnşallah çözülecek”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi