TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 31’inci hafta mücadelesinde Perşembe günü (Bugün) Ankara deplasmanında at sıralarda yer alan Hacettepe ile karşılaşacak.

Zorlu maç öncesinde kırmızı kart cezalısı olan defans oyuncusu Muhammet Yeşil, takımdaki yerini alamayacak.

Geride kalan haftalarda 30 puan toplayan Zonguldak Kömürspor, puan cetvelinin  12. Sırasında yer alıyor. 20 puana sahip olan Hacettepe ise 17’inci basamakta bulunuyor.

Perşembe günü saat 15.00’de  Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanacak  müsabakayı Bilecik Bölgesi hakemi Barkın Kara  yönetecek. Yardımcılıklarını ise Sakarya Bölgesinden Murat Taşçıkar  ve Kocaeli Bölgesinden Mehmet Ali Vardar yapacak.

Geçtiğimiz hafta Sancaktepe ile berabere kalan Zonguldak Kömürspor, bugün oynayacağı müsabakadan iyi bir sonuçla ayrılarak  geçen hafta  yaşadığı kaybı  telafi etmek istiyor.

Sezonun ilk yarısında 4-1 yendikleri rakipleri karşısında puan almak için mücadele edeceklerini belirten  Zonguldak Kömrüspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref, şunları söyledi” müsabakanın hazırlıklarını en iyi şekilde yaptık. Pazar günü oynadığımız maçta  Sancaktepe karşısında hesapta olmayan puan kaybı yaşadık. Alt sıralardaki takımlar artık son kozlarını oynadıkları için maçlar zorlu geçiyor. Hacettepe’de ligde kalma  mücadelesi veriyor. Biz zor geçen maçı kolaya çevirerek puanla  ayrılmak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Oyuncularımıza güvenimiz tam” dedi

 PRİM DOPİNGİ

Öte yandan  geçtiğimiz Perşembe günü oynadığı maçta  Uşakspor’u 1-0 yenen Zonguldak Kömürspor’lu futbolcuların galibiyet primlerinin ödendiği belirtildi. Zonguldak Kömürspor Yönetimi  Hacettepe maçı öncesinde  primleri ödeyerek  futbolculara moral depoladı.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi