TFF İkinci Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor yönetimi mevcut futbolcuları ile   alacaklar konusunda çıkan krizi biraz olsun aşarak dış transfer çalışmalarına  başladı. Ara transferde kadrosunu güçlendirerek ligin ikinci yarısına güçlü bir  karo ile girmek isteyen Kırmızı- Lacivertli ekip ilk hamlesini  forvet mevkiine takviye yaparak  önemli  adım attı.

ELMAS’IN MUHAMMET AŞKI MUTLU SONLA BİTTİ

Zonguldak Kömürspor ile ismi 2 sezondur geçen ancak bir türlü gerçekleşmeyen Muhammet Beşir transferinde mutlu sona ulaşıldı. Bonservisi  Samsunspor’da olan, ligin ilk yarısında Kırklarelispor’da  geçiren golcü futbolcu Muhammet Beşir, sezon sonuna kadar kiralandı. Dün  Zonguldak’a gelerek yönetim kurulu ile son bir görüşmeye yapan ve anlaşmaya varan Muhammet Beşir, öğleden sonra  takımdan ayrı olarak ilk antrenmanını yaptı.

BEN ZONGULDAK’A ZONGULDAK BANA İYİ GELECEK

Zonguldak Kömürspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını belirten başarılı futbolcu Muhammet  Beşir, duygularını şöyle dile getirdi:” Zonguldak Kömürspor’a geldiğimi için çok mutluyum. Başkanımızın ve hocamızın bu transferin gerçekleşmesinde çok büyük emeği oldu. Onların güvenini boşa çıkarmayacağım. Takımın başarısı için elimden gelen mücadeleyi vereceğim. İnşallah ben Zonguldak Kömürspor’a, Zonguldak Kömürspor’da bana çok şey katacak.  İnşallah sezon sonu Zonguldak Kömürspor’u iyi bir yerde görürüz.

Önünüzde zor bir maç var. Manisa maçına yetişmeye çalışıyorum. Çok çalışarak takımdaki gol sorununu çözmek istiyorum. Taraftarın gücünü biliyorum. Bizi desteklesinler inşallah  onların desteği ile Manisa maçını kazanıp, ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç yaparız” 

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi