TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor 15’inci hafta mücadelesinde deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak. Müsabakanın son hazırlığını  yapan  Kırmızı-Lacivertli futbolcular  Cuma sabanı  İzmir’e giderek bir otelde kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Ligde 13 ve 14’ünnca haftayı maç yapmadan  geçiren Kırmızı-Lacivertli ekip  yaklaşık 17 gün aradan sonra yeniden lige dönecek. Zonguldak Kömürspor’da sakatlıkları geçen  Eyüp Akçan ve Fatih Bektaş’ın takımdaki yerlerini  almaları bekleniyor.İyileşen bir diğer futbolcu Tuğrul Başkan’ın ise 21 kişilik maç kadrosunda yer alacağı ifade edildi.
14 puanla  16’inci sırada yer alan kırmızı-Laciverti ekip zorlu deplasmandan en azından 1 puanla dönerek  orta sıralara tırmanmak istiyor.
PUANLA DÖNMEMİZ ŞART
Maç yapmadan geçirdikleri 2 haftalık zamanı çok  iyi değerlendirdiklerini belirten Teknik Patron Şenol Demir şu ifadelere er verdi” Biliyorsunuz 2 hafta üst üste ( Bay) geçtik. Bu süreyi iyi değerlendirerek  hazırlıklarımızı en iyi şekilde yaptık. Sakat oyuncularımızın dönmeleri bizim için iyi oldu.Bizim maç yapmadığımız haftalarda rakiplerimiz kazanınca puan cetvelinde altlara indik. Bu durumdan en kısa zamanda kurtulmaz için Cumartesi oynayacağımız Buca maçından iyi bir sonuçla ayrılıp çıkışa geçmek istiyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi