1 Yıllık anlaşmaya varıldı

TFF İkinci Lig’de mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’da yeni hoca belli oldu. Kırmızı-Lacivertli yönetimin daha önce  yaptığı görüşmelerde prensipte anlaşmaya vardığı Teknik Adam Cafer Aydın, Zonguldak’a gelerek  yönetimle masaya oturdu.
Kulüp  Başkanı Salih Demir, yönetim kurulu üyesi Hacı Demir ve A.Ş Başkanı ile bir oraya gelen tecrübeli teknik adam Cafer Aydın, anlaşmaya vararak 1 yıllık imza attı.
HAYIRLI OLSUN

Yeni sezon öncesinde Teknik  Adam olarak Cafer Aydın ile anlaştıklarını belirten Kulüp Başkanı  Salih Demir, yaptığı açıklamada şunları söyledi” Öncelikle hoca sorununu hallettik. Cafer Aydın hocamıza anlaştık.  Transfer çalışmalarını Hacı Demir ve Hakan Hürfikir ile birlikte yürütecekler.  İnşallah camiamıza hayırlı olur. Ben kendisine başarılar diliyorum”
ZONGULDAK FUTBOL KENTİ

Zonguldak Kömürspor gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu belirten Cafer Aydın ise duygularını şöyle dile getirdi,”  Zonguldak yıllarca birinci ligde  mücadele eden köklü bir takımdı. Ayrıcalıklı bir il. Futbol şehri. Bana teklif geldi. Bende  kabul ettim. Bana bu görevi layık gördükleri için başkanımıza teşekkür ediyorum.  İnşallah bu sene Zonguldak Kömürspor takımı olarak ligde iyi bir şekilde mücadele edeceğiz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi