Haftalardır galip gelemeyen Zonguldak Kömürspor 22 puanda kalarak adeta 12’inci sıraya demir attı.
Alt sıralarda yer alan takımların sürekli  kazanarak puan farkını kapatması  Kırmızı-Lacivertli ekibi sıkıntıya sokuyor. 
TFF İkinci Lig Beyaz  Grupta yer alan Zonguldak Kömürspor,4  Mart   Perşembe günü Devrek sahasında oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Patron Barış Şeref, Fener sahasında yapılan  antrenman öncesi  futbolcuları ile kısa bir toplantı yaparak  gidişat hakkında durum değerlendirmesi yaptı ve  Kahramanmaraş maçının önemini anlattı.
 Daha  sonra  ısınma hareketleri ile başlayan çalışma  kondisyona yönelik güç antrenmanı ile devam etti. 
ŞANŞSIZLIĞI KIRACAĞIZ

Maraş maçının kendileri açısından çok büyük önem taşıdığını ve puan kaybına artık  tahammülleri olmadığını belirten Teknik Patron Barış Şeref, yaptığı açıklamada şunları söyledi,” Grubumuzda dün 3 tane erteleme maçı oynandı. O maçların sonucu bizim için önemli tabiki. Ama biz kendi işimize bakmalıyız. Biz kazandığımız sürece  sıkıntı olmaz. Ama  haftalardır bir türlü kazanamıyoruz. Artık kredimizi tükettik. Bir an önce kazanmalıyız.Bu hafta arasında Kahramanmaraş ile çok önemli bir maça çıkacağız. Hazırlıklarımız devam ediyor. Oyuncularımızla konuştuk. Bu maç öyle bir maç ki, bütün ligin en önemli maçlarından biri. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Dediğim gibi artık  puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Sahamızda oynayacağımız maçı kazanarak biraz olsun  rahatlamak istiyoruz.”
1-2 HAFTALARI VAR
Sakat oyuncuların son durumu hakkında  da bilgi veren Barış Şeref  tedavileri devam eden futbolcuların  1-2 hafta içinde takıma katılacağını ifade şu bilgilere yer verdi;”Bir hafta karantinada kalan Berkan Akdeniz ve  Hüseyin Yılmaz çalışmalara başladı. Hakan Çevik şehre dündü. Şu an salonda  çalışıyor. Durumu iyi. Belki Maraş maçında  oynayabilir. Maç günü belli olacak. Serbay ve İhsan’ın tedavileri devam ediyor. Onlarda 1-2 hafta sonra  dönecekler inşallah.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi