TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Eskişehir maçının son hazırlığını tamamlandı. Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapılan antrenman öncesinde oyuncuları ile kısa bir toplantı yapan teknik patron Şenol Demir Eskişehir maçının önemini anlattı. 
Son üç maçından topladığı 7 puanla çıkışa geçen Zonguldak Kömürspor, Eskişehir maçından iyi bir sonuçla ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor.
KOLAY MAÇ YOK
Eskişehir maçının çok zorlu geçeceğini belirten Teknik Patron Şenol Demir, şunları söyledi. Rakibimiz geçtiğimiz sezon birinci ligde mücadele ettiği kadrosunun çoğunluğunu korumuş genç bir ekip. Onlarda bir çıkış arıyor. Zor bir maç bizi bekliyor. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızın da desteği ile sahadan iyi bir sonuçla ayrılıp yükselişimizi sürdürmek amacındayız.” 
ERCÜMENT DÖNDÜ

Kırmızı-Lacivertli ekipte iki hafta önce oynanan Kırşehir maçında sakatlanan başarılı futbolcu Ercüment Eray Ataklı’nın tedavisi tamamlandı. Zonguldak’a dönen Ercüment, takımla birlikte çalışmalara başladı. Teknik ekibin yer vermesi durumunda Ercüment’in Eskişehir maçında takımdaki yerini alabileceği belirtildi.
MAÇ SAAT 15.00’DE BAŞLAYACAK
Zonguldak Kömürspor ile Eskişehirspor arasındaki müsabaka 10 Ekim Pazar günü saat 15.00’de Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda oynanacak. Zorlu maç öncesinde 7 puanı bulunan Zonguldak Kömürspor, puan cetvelinin 9. Sırasında, 3 puanı silindiği için 1 puanı bulunan Eskişehirspor ise 1 puanla 18. Sırada bulunuyor.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi