TFF İkinci Lig Beyaz Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 12. Hafta mücadelesinde 10 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Amed Sportif ile karşılaşacak.
Son 3 hafta aldığı yenilgilerle alt sıralara  yaklaşan Zonguldak Kömürspor, bugün saat 13.00’de deplasmanda oynayacağı Amed  müsabakasından  iyi bir sonuçla  ayrılmak istiyor.
Kırmızı-Lacivertli ekipte zorlu  müsabaka öncesi sakatlıkları süren  Eyüp, Fatih, Şahinali ve Tuğrul takımdaki yerlerini alamayacak. Müsabakayı İstanbul Bölgesinden  Ozan Ergün yönetecek. Yardımcılıklarını ise  Efe Kurtuluş ile Çağrı Yıldırım yapacak. Zorlu karşılaşma öncesinde 13 puanı olan Zonguldak Kömürspor, 13. basamakta yer alırken, 17 puanı olan Amer sportif ise 2. Sırada   şampiyonluk mücadelesi veriyor.
 Amed müsabakası sonrası  ligde 17 gün maç yapmayacaklarını belirten 
Teknik patron Şenol Demir, şunları söyledi: “ Ligde  şansızlığımız sürüyor. Son haftalarda aydığımız yenilgiler bizi üzüyor. İnşallah Amed maçından iyi bir sonuç alıp kötü gidişimize dur diyeceğiz. Amed müsabakası  sonrası 17 gün maçımız yok. Kastamonu ligden çekildiği için müsabaka yapmayacağız. Birde normal ( Bay) var. Bu nedenle futbolculara 3 gün izin vereceğiz. Pazar günü toplanıp tekrar çalışmalara başlayacağız.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi