Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, korana  virüs tedbirleri kapsamında  19 Mart’ta ertelenen ve 18 Temmuz’da yeniden start  alacağı açıklanan  müsabakaların hazırlıklarına başlamak net bir gelişme bekliyor. Zonguldak Kömürspor yönetiminden haber bekleyen teknik ekip ‘ gelin’ çağrısını alır almaz  ilimize  dönecek ve konaklayacak yerin ayarlanmasının ardından  tüm futbolcular şehre  davet edilecek.

Öncelikle Koronavirüs testinden geçecek olan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, sezonun tamamlanması adına  kalan 6 maçı oynamak için  hazırlıklara  başlayacaklar.

HABER BEKLİYORUZ

Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Serkan Afacan, başlama tarihi olarak daha önce 18 Temmuz’un işaret edildiğini, ancak kesin  gelişme olmadığını belirterek şu fidelere yer verdi,” Korona virüs dolayısı ile ertelenen müsabakaların  18 Temmuz’da yeniden başlayacağı duyurulmuştu. Ancak  kesin bir gelişme yok. Oynanmaya bilir de oynanabilirde. TFF Geçen hafta ikinci ve üçüncü lig kulüplerini ile bir toplantı yaptı. Bu toplantıda   ‘ oynanmasın’ diyen çok kulüp vardı. Kulüpler bu hafta içinde   fikirlerini yazılı olarak TFF’ye iletecekler. TFF’nin önümüzdeki hafta kesin kararını vermesini bekliyoruz. Ancak bu bekleme  sürecinde  rakibimiz olan çoğu kulüp çalışmalarına başladı.

Bizde hem TFF’den kesin karanını, hem de yönetimden ‘  Gelin ‘ çağrısını bekliyoruz.  Bu çağrıyı alır almaz gelip başlayacağız” dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi