TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda  deplasmanda oynayacağı Ergene Velimeşe maçı  hazırlıklarına  devam ediyor. Dün Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda  Teknik Patron Mustafa Dalcı nezaretinde yağmur altında  çalışan futbolcuların hırslı  oldukları gözlendi.

Takımın son durumu hakkında bilgi veren yönetim kurulu üyesi Şükrü  Öztürk, kısıtlı imkanlarla kurdukları kadro ile ilk 2 haftada iyi işler yaptıklarını belirterek şöyle konuşu” 

Çok kısa zaman içinde takım kurup başladığımız ligde  ilk iki haftada başarılı sonuçlar aldık. İmkanlarımız gerçekten kısıtlı. Herkesin bu takıma destek olmasını bekliyoruz.  Eğer biraz destek olursa daha başarılı  işler yapacağımıza inanıyoruz, Hafta sonunda deplasmanda Velimeşe ile karşılaşacağız. Bu maçtan iyi bir sonuçla dönüp yolumuza  devam etmek istiyoruz”

YOLCULUK CUMA GÜNÜ

Perşembe günü  korona virüs testi olup, Cuma günü Velimeşe maçı için yola çıkacaklarını belirten Öztürk, deplasmandan puanla dönerek  çıkışlarını sürdürmek amacında olduklarını ifade ederek sözlerine şöyle  devam etti”  Perşembe günü takım halinde  korona virüs testi olacağız. Cuma günü sonuçlar belli olur. Cuma günü öğleden sonra  yola çıkacağız. Takımımız iyi hazırlanıyor. İnşallah güzel bir sonuçla döneceğimize inanıyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi