TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, deplasmanda oynadığı maçta Ankara Demirspor ile 2-2 berbere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.
Rakibi karşısında 2 kez öne geçen Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, üstünlüklerini koruyamayınca 1 puan razı oldular. Bu sonuçtan sonra puanını 7’yi yükselten Zonguldak Kömürspor puanını 7’ye çıkartarak 9. Sıraya kadar yükseldi.
FARKLI KAZANACAĞIMIMIZ MAÇI SON ANDA KAYBEDEBİLİRDİK

Karşılaşmayı değerlendiren Teknik Patron Şenol Demir, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Ankara Demir maçına iyi başladık. Golü erken bulduk. 2 kez öne geçtik.Bazen kırılma anları var. Oyuncularımız o pozisyonları değerlendirse farklı kazanabilirdik. Ama bu oyuncularımız çok genç Tecrübe kazanacaklar. Bu genç çocuklara sahip çıkmamız , destek olmamız lazım. değerlendirse Uzatma dakikalarında rakip üzerinize geldi. Şişirme toplarla pozisyon buldular. Yenilebilirdik de. Çocuklar daha gençler ve deneyim kazanacaklar. Bu genç çocuklarla bir şeyler başardıysak, onlara destek olacağız. Onları daha iyi hazırlayıp önümüzdeki maçlara bakacağız.” ifadeleri kullandı.
ESKİŞEHİR MAÇI ÇOK ZOR GEÇECEK

Hafta sonunda oynayacakları Eskişehir maçına taraftarları davet eden Demir, “Eskişehirspor’da çok genç bir takım. Çok koşuyorlar ve çok mücadele ediyorlar. Kolay kolay teslim olmuyorlar. Bazı zaafları var. Onun çalışmalarını da iki gün yaparak müsabakaya hazır hale geleceğiz. Taraftar geçtiğimiz hafta cumartesi günü maça gelemedi. Bu hafta gelmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bizim taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Onların desteği ve coşkusuyla beraber Eskişehir müsabakasını 3 puanla bitirelim, yolumuza devam edelim” dedi.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi