Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Zonguldakspor, sezonun 5. maçında deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor ile karşılaşacak.

            Çarşamba günü oynadıkları kupa maçında Bayrampaşa’yı 4-1 yenerek tur atlayan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, aynı başarıyı  ligde de göstermek için Konya deplasmanından galibiyetle dönmeyi amaçlıyor.

          Karşılaşmanın son  hazırlığını dün  Teknik Direktör Cahit Terzi nezaretinde yapan futbolcuların  hırslı oldukları gözlendi. Isınma  hareketleri ile başlayan antrenmanı  orta , şut ve duran top çalışması ile sona erdi. Zonguldakspor’lu futbolcular karşılama için bu sabah kara yolu ile Konya’ya gittiler.

ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLACAK...

Teknik Patron Cahit Terzi, deplasmandan puanla dönerek ligde de çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirterek şunları söyledi,” Kupa maçını unuttuk.  O kulvarda da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Şimdi önümüzde  zorlu lig mücadelesi var. Bizim takımın artık çıkışa geçme zamanı geldi. İnşallah Konya’dan 3 puan dönerek  üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyoruz. Rakibimiz genç ve koşan bir ekip. Rakibe her zaman sıkıntı yaratan bir takım. Onların da puana ihtiyacı var. Zor bir maç olacak. İnşallah Konya deplasmanından istediğimiz alarak  döneceğiz. Konya’ya giderken en azından hiçbir sakat, cezalı  ya da hasta oyuncumuz yok. Konya’ya tam kadro gideceğiz. Şuan moraller iyi. İnşallah Konya’dan 3 puanla dönüp güzel bir çıkış yakalamak istiyoruz’’dedi. 

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi