Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un  Antalya’da yaptığı ikinci yarı hazırlık kampı devam ediyor.
Teknik Patron Cahit Terzi nezaretinde 3 Ocak’tan bu yana Antalya’da kamp yapan Kırmızı-Lacivertli ekip, ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanıyor.
 RAKİP  KIRŞEHİR
Kamp  çalışmaları kapsamında  hazırlık  maçlarına  ağırlık veren Kırmızı-Lacivertli ekip bu müsabakalarda gördüğü eksikleri    gidermeye  çalışıyor.
İlk hazırlık maçını  Sarıyer ile oynanırken müsabaka yaşanan sertlikler nedeni ile kalmıştı. İkinci maçını  ikinci lig beyaz grup ekiplerinden Utaş Uşakspor ile oynanan Zonguldak Kömürspor,rakibi ile 0-0 berabere kalmıştı.
Kırmızı-Lacivertli ekip üçüncü hazırlık maçını bugün üçüncü lig ikinci grup lideri  Kırşehir Belediyespor ile oynayacak.
 Antalya  kampı Cumartesi günü tamamlanacak.
İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRİYORUZ
Antalya  kampının faydalı geçtiğini belirten Teknik Patron Cahit Terzi, ligin ikinci  yarısına en iyi  şekilde hazırlandıklarını belirterek,” İlk etap çalışmalarımız kendi tesislerimizde yapmıştık.  İkinci etap kamp çalışmalarını 1 haftadır Antalya’da  yapıyoruz. Günde çift idmanla hazırlanıyoruz.  Yaptığımız hazırlık maçlarında  takımda gördüğümüz eksikleri  müsabakalar başlayıncaya kadar gidermek istiyoruz. Oyuncularımızın performansından neonunuz” dedi
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi