Madencinin yüzünü güldüreceğiz

TFF İkinci lig Beyaz Grupta mücadele eden ve İşçi Milli Takımı  olarak bilinen Zonguldak Kömürspor 4 Aralık Dünya Madenciler gününün kutladı. Teknik Patron Serkan Afacan ve futbolcular dün  Fener Sahasında yapılan antrenman öncesinde madenci bareti  giyerek yerin yüzlerce metre altında çalışan maden işçilerine selam gönderdiler.
Zonguldak Kömürspor’un madencileri temsil eden işçi milli takımı olduğunu belirten Serkan Afacan, yaptığı açıklamada şunları söyledi” Bir Madenci takımı olarak  emeğin şehri Zonguldak’ta yerin yüzlerce metre altında ekmeğinin peşinde koşan madenci kardeşlerimize  selam olsun. Onların  yüzünü güldürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu şehir Emeğin başkenti. Alın terinin baş kendi. Biz’de madenci kardeşlerimizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz. Bu vesile ile 4 Aralık Dünya Madenciler gününü kutluyoruz..”
 TARSUS İLE ZOR BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ
Hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Tarsus maçına da değinen Afacan, sözlerine şöyle devam etti,”
Hafta sonunda deplasmanda Tarsus ile önemi bir maç oynayacağız. Bu maçı  çok önemsiyoruz Tarsus takımının başında Zonguldaklı Ergün Penbe gibi önemli bir hoca var. İki takımında 22 puanı var. Zor bir maç olacak. Bizde  puan almak için mücadele edeceğiz.” Diye konuştu
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi