TFF 2. Lig Beyaz grupta  mücadele eden Zonguldak  Kömürspor’lu futbolcular Çarşamba günü oynayacakları zorlu Niğde maçı  öncesinde  mangal ziyafeti ile moral depoladılar.

Zonguldak’ın tanımış esnafları arasında yer alan Suat Hamzaçebi ile Miraç Artar, zorlu Niğde maçı öncesi  bir jest yaparak teknik ekip ve futbolculara  kulüp binası önünde mangal partisi verdiler. Neşeli anların yaşandığı  etkilikle  futbolcular zorlu Niğde maçı öncesi  moral depoladılar. Suat Hamzaçebi ve Miraç Artar’a bu jestinden dolayı teşekkür eden Antrenör Barış  Şeref, tüm Zonguldak’ın bu takıma destek olması gerektiğini belirterek şunları söyledi;”  Ben imkanları  doğrultusunda Zonguldak Kömüspor’a her zaman destek olan Suat Hamzaçebi ve Miraç Artan’a teşekkür ediyorum. Bu tür davranışlar oyuncularımızı motive ediyor. Maddi desteğin yanı sıra manevi destek’te çok önemli. Ben bu davranışın örnek alınmasını bekliyorum. Bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Hamzaçebi ve Artar, imkanları doğrultusunda  ellerinden geldiğince destek olduklarını, araç kiralama ve diğer işlerde  futbolculara kolaylık  sağladıklarını  belirterek herkesi takıma destek olmaya davet ettiler.

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi