TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, sezonun ikinci haftasında  deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak. Müsabaka Cumartesi günü saat 16.30’da  Pendik ilçe stadyumunda oynanacak.
Sezonun ilk maçında  geçtiğim hafta kendi sahasında Akhisar’a 1-0 yenilen Kırmızı-Lacivertli ekip, bugün İstanbul deplasmanında oynayacağı Pendik maçından iyi bir sonuçla ayrılarak  beyaz bir sayfa açmak istiyor.
Geçtiğimiz hafta(BAY) geçen  Pendikspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde ilk maçına çıkacak. Kurduğu güçlü kadro ile şampiyonluk yarışında   iddialı  takımlar arasında gösteriler Pendikspor, ilk maçından galibiyetle ayrılarak  iyi bir başlangıç yapmak için sahaya çıkacak.
İlk haftayı puansız  kapatan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ise  güçlü rakibinden  puan çıkartmak için  mücadele edecek. 
 ZOR MAÇ OLACAK

Zorlu maçtan  iyi sonuçla dönmek için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini belirten teknik Patron Cafer Aydın, şunları söyledi” Ligde oynayacağımız en zorlu maçlardan birine çıkacağız. Rakibimiz şampiyonluğa oynayacak güzlü bir kadro kurdu. Geçen hafta ( BAY) geçtiler. İlk maçını bize karşı oynayacaklar. Dolayısı ile  saha ve seyircisi önünde bize baskı kurmaya çalışacaklar. Biz hatırlıklarımızı tamamladık. Bizde puan yada puanlar alabilmek için elimizden geleni yapacağız. Oyuncularımıza güveniyoruz. Eğer bu maçtan iyi bir sonuçla  dönersek yeni bir sayfa açmış oluruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız” 
PUANA İHTİYACIMIZ VAR
Geçtiğimiz hafta kendi sahalarında Akhisar karşısında kaybettikleri puanı  İstanbul deplasmanında telafi etmek için sahaya çıkacaklarını ifade eden tecrübeli futbolcu Sefa Aksoy ise şöyle konuştu;” Rakibimiz çok iyi bir takım kurdu. İlk hafta  (Bay) geçtiler. Bizimle oynayacakları maçı kazanarak sezona galibiyetle başlamak isteyeceklerdir.  Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Bizde  elimizden geleni yapacağız. Ne kadar iyi takımla oynarsan maçlar o kadar zevkli geçiyor. Bizde elimizden geleni yapıp puan ile dönmek istiyoruz”
HABER:ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi