TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, ikinci hafta maçında Devrek İlçe Stadyumunda Niğde Anadolu FK ile karşılaştı.

Sezon başı sıkıntılı bir süreçten geçen Zonguldak Kömürspor yönetimi kısıtlı imkanlarla kurduğu genç kadro ile  sadece 15 günlük çalışma ile  lige başladı.

İlk maçta geçen hafta deplasmanda İnegöl ile 0-0 berabere kalan Elmaslar  1 puanla başladılar. İkinci maçta  Cumartesi günü Devrek İlçe Stadyumunda  Niğde Anadolu Futbol Kulübünü konuk eden Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular kora kor geçen maçı kazanmasını bildiler. Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular futbol olarak tam anlamı ile göze hoş gelen oyun sergilemese de, rakibi ile kıran kırana bir maç oynadı. İki tamım futbolcuları oyun kuralları içinde topa sert girdiler.

Puan savaşında Zonguldak Kömürspor’lu futbolcuların kimisinin başı yarıldı, kimisinin forması yırtıldı, kimisi  adele sakatlığı geçirdi. Galibiyet için adeta rakiple boğuşan Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, sahadan üç puanla ayrılmasını başararak  camiayı mutlu ettiler.

 HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi