Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 31’inci  hafta maçında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu  ile karşılaşacak. Bu sezon  oynadığı 30 maçta 39 puan toplayan Kırmızı-Lacivertli ekibin, altındaki takımların tüm maçlarını kazanacağı var sayılırsa kümede kalmayı  matematiksel olarak garantilemesi için son 4 müsabakada  en az 1 puan alması  gerekiyor. Pazar günü  saat 15.00’de Tarsus İlçe Stadyumunda  oynanacak karşılaşmaya mutlak puan veya puanlar için çıkacak olan Kırmızı-Lacivertli  ekipte  sarı kart cezalısı  Hüseyin Yılmaz ile sakatlığı süren Mustafa Öztürk, takımdaki yerini alamayacak. Takımdan ayrılacağını açıklaman takım kaptanı Mert  Caymaz ise Tarsus İdman Yurdu maçı kadrosunda dahil edilmesi.
 Pazar günü onanacak  zorlu karşılaşma öncesinde 39 puan toplayan Zonguldak Kömürspor, puan cetvelinin 9’uncu basamağında 36 puanlı Tarsus İdman Yurdu ise 12’inci sırada yer alıyor.
Sezonun ilk yarısında kendi sahasında rakibine 2-0 yenilen Zonguldak Kömürspor, yarın deplasmanda oynayacağı müsabakayı kazanarak rövanşı almak istiyor.
 Pazar günü Tarsus İlçe Stadyumunda saat 15.00’de başlayacak müsabakayı Bursa Bölgesinden B Klasman hakemi Süleyman Soyutürk yönetecek.
 Haber. ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi