Son maçlar mercek altına alınsın
TFF İkinci Lig Beyaz Grupta  sezonun son maçları  Cumartesi günü oynanacak. Beyaz Grupta   Hacettepe ve Sancaktepe’nin ardından küme  deşecek olan son takım Cumartesi günü oynanacak müsabakadan  sonra belli olacak.
33 Puanlı Zonguldak Kömürspor, Niğde Anadolu FK, Şanalıurfaspor, 32  puanlı İnegölspor, 30 puanlı  Ergene Velimeşe ve Gümüşhane, takımlarından bir  Cumartesi oynanacak maçlardan sonra  küme düşecekler.
Kritik maçlar öncesinde  çıkan  söylentiler tedirginlik yaratıyor.
Zonguldak Kömrüspor yönetim kurulu üyesi Muhammet Cuntay, Türkiye Futbol Federasyonu’da bir dilekçe vererek  bir şaibe olmaması adına son hafta maçlarının mercek altına alınmasını  talep etti
Cuntay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi” 
Zonguldakspor Yönetim Kurulu adına ligin son haftasında oynanacak maçların mercek altına alınması, ligin hak hukuk ve adalet olgularından uzaklaşmadan sonlanması için dilekçemi Türkiye Futbol Federasyonuna teslim ederek, yetkililerle bir saatlik toplantı gerçekleştirdik.
Zonguldak için elimizden gelen herşeyi yapmaya devam edeceğiz.
Kocaeli yerel basınının dahi şüpheyle baktığı bir maçla alakalı haklı olarak huzursuzluk yaşamaktayız. 
İnşallah kamuoyunda oluşan bu fikir yersiz çıkar ve müsabakalar vicdanları sızlatmadan sonlanır.
Afyon'da sizler fiilen yanımızda olamayacaksınız ama tüm Zonguldak'ın dualarıyla gidip gerekeni yapacağız inşallah. Madenci Ruhuyla kenetlen Zonguldak”
 HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi