Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, kendi sahasında oynayacağı Tuzlaspor maçı hazırlıklarına  devam ediyor. Teknik Patron Cahit Terzi nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapılan çalışma  ısınma hareketleri ile başladı.

Daha sonra   kanatlardan  orta ve şut çalışması yapan futbolcular, son bölümde ise  çift kale maç yaparak  Cumartesi günü oynayacakları Tuzla maçının  provasını gerçekleştirdiler. Zaman Zaman oyunu kesen Teknik Patron Terzi, futbolcularına pozisyon hatalarını söyleyerek yapmaları gereken hareketleri gösterdi.

TUZLA MAÇI ZOR GEÇECEK

Puan cetvelinin ikinci sırasında yer alan Tuzlaspor ile onayacakları maçın çok zor geçeceğini söyleyen Teknik Patron Cahit Terzi, çekişmeli geçmesi beklenen  maçı kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi sergileyeceklerini söyledi. Terzi  sözlerine şöyle devam etti”  Rakibimiz Şampiyonluk iddiasını sürdüren güçlü bir ekip. Puan cetvelindeki konumları  zaten bunu gösteriyor. İkinci sıradalar. Dolayısı ile zor bir maç bizi bekliyor. Ancak bizde iyi oyunculardan kurulu bir takımız. İyi konsantre  olursak, iyi  mücadele edersek yenemeyeceğimiz takım yok. Cumartesi günü oynayacağımız Tuzla maçından iyi bir sonuçla ayrılarak  ligde yeniden çıkışa geçmez istiyoruz.” Dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi