Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 27’inci hafta maçında  yarın deplasmanda  puan cetvelinin 3’üncü basamağında yer alan Tuzlaspor ile karşılaşacak.
Hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz bu sabah  karşılaşma için  İstanbul’a hareket etti. Pazar günü saat 15.00’de oynanacak zorlu maçta  sakat olan Semih Karadeniz ve Mustafa Öztürk, ile cezalı olan Mert Caymaz ve  Okan Eken takımdaki yerini alamayacak.
Güçlü rakipleri karışından puan yada puanlarla ayrılmak için ellerinden  gelen mücadeleyi  vereceklerini belirten Zonguldak Kömürspor  teknik patronu Cahit Terzi, şunları söyledi;” Alt sıralardan  uzaklaşmak için puana ihtiyacımız var. Tuzla güçlü bir takım. Şampiyonluğa oynuyorlar. Dolayısı ile zor bir maç bizi bekliyor. Sakat ve cezalı oyuncularımız var.  Eksiklerin yerine oynayacak arkadaşlarımız ellerinden geleni yapacaktır. Çıkıp sahaya en iyi şekilde mücadele edip puan yada puanlar ile dönmek için elimizden geleni yapacağız “ dedi
Pazar günü Tuzla Belediye stadyumunda oynanacak zorlu maç öncesinde 51 puan bulunan  Tuzlaspor, puan cetvelinin 3’üncü basamağında yer alırken, 33 puan toplayan Zonguldak Kömürspor ise 12’inci sırada  bulunuyor.Pazar günü Saat 15.00’de başlayacak maçı Eskişehir Bölgesinden Turgut Doman yönetecek.
 
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi